You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Velkommen til vår personvernpolicy side! Når du bruker våre nettstedstjenester, stoler du på oss med informasjonen din. Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg å forstå hvilke data vi samler inn, hvorfor vi bruker dem og hva vi gjør med dem. Når du deler informasjon med oss, kan vi gjøre tjenestene våre enda bedre for deg. For eksempel kan vi vise deg mer relevante søkeresultater og annonser, hjelpe deg med å komme i kontakt med mennesker eller for å gjøre deling med andre raskere og enklere. Når du bruker tjenestene våre, ønsker vi at du er tydelig på hvordan vi bruker informasjon og hvordan du kan beskytte personvernet ditt. Dette er viktig; vi håper du vil ta deg tid til å lese den nøye. Husk at du kan finne kontroller for å administrere informasjonen din og beskytte personvernet og sikkerheten din. Vi har prøvd å holde det så enkelt som mulig.

Våre kunder har rett til når som helst å få tilgang til, korrigere og slette personopplysninger knyttet til dem, og å protestere mot behandlingen av slike data. Selskapet gjør sitt ytterste for å sette i gang passende forholdsregler for å ivareta sikkerheten og personvernet til personopplysninger, og for å forhindre at de blir endret, ødelagt, ødelagt eller tilgjengelig for uautoriserte tredjeparter. Selskapet kontrollerer imidlertid ikke hver eneste risiko knyttet til bruk av Internett, og advarer derfor nettstedbrukerne om de potensielle risikoene som er involvert i funksjon og bruk av Internett. Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder eller andre internettkilder. Siden Selskapet ikke kan kontrollere disse nettstedene og eksterne kilder, kan Selskapet ikke holdes ansvarlig for levering eller visning av disse nettstedene og eksterne kilder, og kan ikke holdes ansvarlig for innhold, reklame, produkter, tjenester eller annet materiale tilgjengelig på eller fra disse nettstedene eller eksterne kilder.

Du kan se eller redigere dine personlige data på nettet for mange av våre tjenester. Du kan også ta valg om innsamling og bruk av dataene dine. Hvordan du får tilgang til eller kontrollerer dine personlige data vil avhenge av hvilke tjenester du bruker. Du kan velge om du vil motta reklamekommunikasjon fra nettstedet vårt via e -post, SMS, fysisk post og telefon. Hvis du mottar reklame -e -post eller SMS -meldinger fra oss og ønsker å velge bort det, kan du gjøre det ved å følge instruksjonene i meldingen. Du kan også ta valg om mottak av reklame -e -post, telefonsamtaler og postmeldinger ved å gå til og logge deg på Company Promotion Communications Manager, som lar deg oppdatere kontaktinformasjon, administrere kontaktpreferanser, velge bort e -postabonnementer og velge om du vil dele kontaktinformasjonen din med våre partnere. Disse valgene gjelder ikke for obligatorisk tjenestekommunikasjon som er en del av visse nettstedstjenester.

Butikken vår samler inn data for å fungere effektivt og gi deg de beste opplevelsene med våre tjenester. Du gir noen av disse dataene direkte, for eksempel når du oppretter en personlig konto. Vi får noe av det ved å registrere hvordan du samhandler med våre tjenester ved for eksempel å bruke teknologier som informasjonskapsler og motta feilrapporter eller bruksdata fra programvare som kjører på enheten din. Vi innhenter også data fra tredjeparter (inkludert andre selskaper). For eksempel supplerer vi dataene vi samler inn ved å kjøpe demografiske data fra andre selskaper. Vi bruker også tjenester fra andre selskaper for å hjelpe oss med å bestemme et sted basert på din IP -adresse for å tilpasse visse tjenester til stedet ditt. Dataene vi samler inn avhenger av tjenestene og funksjonene du bruker .

Vårt nettsted bruker dataene vi samler inn for tre grunnleggende formål: for å drive virksomheten vår og tilby (inkludert å forbedre og tilpasse) tjenestene vi tilbyr, for å sende kommunikasjon, inkludert reklamekommunikasjon, og for å vise reklame. Ved gjennomføringen av disse formålene kombinerer vi data vi samler inn gjennom de forskjellige nettstedstjenestene du bruker for å gi deg en mer sømløs, konsekvent og personlig opplevelse. For å øke personvernet har vi imidlertid bygget inn teknologiske og prosessuelle sikkerhetstiltak designet for å forhindre visse datakombinasjoner. For eksempel lagrer vi data vi samler inn fra deg når du ikke er godkjent (ikke pålogget) separat fra kontoinformasjon som identifiserer deg direkte, for eksempel navn, e -postadresse eller telefonnummer.

Vi deler dine personopplysninger med ditt samtykke eller etter behov for å fullføre transaksjoner eller tilby tjenester du har bedt om eller autorisert. For eksempel deler vi innholdet ditt med tredjeparter når du ber oss gjøre det. Når du oppgir betalingsdata for å gjøre et kjøp, deler vi betalingsdata med banker og andre enheter som behandler betalingstransaksjoner eller tilbyr andre finansielle tjenester, og for å forhindre svindel og redusere kredittrisiko. I tillegg deler vi personopplysninger blant våre kontrollerte datterselskaper og datterselskaper. Vi deler også personopplysninger med leverandører eller agenter som jobber på våre vegne for formålene beskrevet i denne erklæringen. For eksempel kan selskaper vi har ansatt for å tilby kundeservicesupport eller bistå med å beskytte og sikre våre systemer og tjenester, trenge tilgang til personopplysninger for å kunne tilby disse funksjonene. I slike tilfeller må disse selskapene følge våre personvern- og sikkerhetskrav og ikke ha lov til å bruke personopplysninger de mottar fra oss til andre formål. Vi kan også avsløre personopplysninger som en del av en bedriftstransaksjon, for eksempel en fusjon eller salg av eiendeler.